Vogne

Tipvogne

MI Tip Hobby Farmer tipvogne

Tipvogne med 8 eller 10 tons lastevne og 1 eller 2 aksler 8 eller 10 tons lastevne.

MI Tip Farmer SPB 14 tipvogn

MI Tip Farmer SPB 14 tipvogn
14 tons lastevne, 18 m3 rumindhold

MI Tip SPC 16 tipvogn

MI Tip SPC 16 tipvogn
16 tons lastevne, 20 m3 rumindhold i korn

MI Tip SPC 18 tipvogn

18 tons lastevne, op til 30 m3 rumindhold

MI Tip SPC 20 tipvogn

20 tons lastevne, op til 36 m3 rumindhold

MI Tip SPC 24 tipvogn

24 tons lasteevne, 33 m3 rumindhold i korn med 60 cm overbygning.

MI Tip CD 300K tipvogn

Tipvogn med 16 cm konisk kasse
30 tons lastevne, 37 m3 rumindhold.

MI Express PI 42

Ny større udgave af den populære Express afskubbervogn nu med et rumindhold på 55 m3 Vognen har en akselafstand på 1.810 mm, hvilket tillader 10 tons akseltryk. 55 m3 rumindhold.

MI Express PI 20

Med et rumindhold på 40 m3 og en aflæssertid på ca. 45 sek. er denne vogn med til at sikre høj effektivitet. Den kan bruges til græs, majs, korn osv. Aflæsning på 45 sek.!

MI SV23 sneglevogn

Få mere ud af din mejetærsker med en SV 23 sneglevogn! Med en aflæsningshøjde fra 3,8 m til 4,9 m er det muligt at aflæsse direkte i lastbil. Vognen har hydraulisk bundskod, som gør det nemt at justere aflæsningen af forskellige afgrøder samt gødning.

ENTREPRENØRVOGNE

MI tip

mi tip vogne
MI Tip SPD 10 entreprenørvogne

en robuste entreprenørvogne med bund i op til 8 mm Hardox stål, og 4 mm Hardox sider. Vognen kan laste op til 10 tons eller 6 m3 og er dermed ideelle til at flytte jord, sten, grus og murbrokker mv.MI Tip SPD 14 entreprenørvogne

 robuste entreprenørvogne med bund i op til 8 mm Hardox stål, og 4 mm Hardox sider. Vognen kan laste op til 14 tons eller 9 m3 og er dermed ideelle til at flytte jord, sten, grus og murbrokker mv.SPD 14 er en bagtipvogn og har som standard hydraulisk nedklappelig bagsmæk.

MI Tip SPD16 entreprenørvogne

robuste entreprenørvogne med bund i op til 8 mm Hardox stål. Vognen kan laste op til 16 tons og er dermed ideelle til at flytte jord, sten, grus og murbrokker mv. SPD 16 er en bagtipvogn og har hydraulisk nedklappelig bagsmæk.  Tipvognen har en stærk undervogn med muligheder for affjedret tanddem eller uafhængig vippe bogie og affjedret trækstang 

produktfilm

Baastrup

Baastrup vogn logo
BTS KORNVOGNE

BTS NewLine serien kan leveres i t0 modeller, der er i størrelser fra 14 og 18 tons, med en kapacitet på 19m3 eller 20 til 25,5m3 med kornsider. Vognserie kan leveres med hjulstørrelse op til 26,5” i diameter.

CTS CONTAINERVOGNE

CTS NewLine er en model-serie med nyudviklet dobbelt sikkert fransk bagsmæk, nyt boogie system samt mulighed for tilkøb af græssider, hydraulisk affjedret træk og platform i front. CTS NewLine serien kan leveres i fire model størrelser fra 16 til 24 tons, med en kapacitet på 23 til 30 m3.

ETS ENTREPRENØRVOGNE

ETS NewLine er en model-serie af entreprenør- og industrivogne med reduceret vægt og øget funktionalitet af kasse, nyt bogie system samt mulighed for tilkøb af hydraulisk affjedret træk og hydraulisk justerbar trækhøjde, mulighed for kornsider på bagtip modeller. Der er hydrauliske bagklap, på samtlige modeller. ETS NewLine serien kan leveres i fire modeller i størrelser fra 12 til 20 tons som bagtip model samt to modeller i størrelse 12 og 16 tons som 3-vejstip.

Hvamø

hvamø vogne entrapanørvogne
Hvamø blokvogn  

Hvamø er et dansk produceret vogn som kan lave en blokvogn som passer lige til dine behov  

Hvamø Entreprenørvogn

Danskprouceret vogn som levere vogne fra 18 til 20 tons. med hardox stål og op til 3 aksler. fælles for alle vognen er at de er super solide og har kan monters op efter dit behov 

Hvamø kroghejsevogn 

Hvamø laver også kroghejsevogne på til 26 tons og er en super solid vogn som er toppen af hejsevogne  

Hvamø wirehejsevogn

Hvamø her også et stærkt program når vi snakket wirehejsevogne med op til 3 aksler mulighed for tvangsstyring er der igen mulighed for at finde en vogn som passer til dine behov