Traktor/Mejetærsker

traktorer

Deutz Fahr

Deutz Fahr logo
DEUTZ-FAHR SERIE 9

Deutz-Fahrs største model leverer op til 336 hk. Det er en effektiv traktor, som forener den nyeste motorteknologi fra DEUTZ med komfort i særklasse og effektive betjeningsfaciliteter til alle funktioner i den luksuriøse Maxi Vision2 Cab.

DEUTZ-FAHR SERIE 8

Med de nyeste digitale løsninger fra Deutz-Fahr hjælper traktoren dig til en effektiv arbejdsgang og on-line dokumentation, som kan spare dig tid og penge. Traktoren er bygget op om en kraftfuld Twin-Turbo motor med 287 hk og en maksimal hastighed på 60 km/h (

DEUTZ-FAHR AGROTRON SERIE 7 TTV

FRA 226 – 246 HK Deutz-Fahr Agrotron Serie 7 TTV er en fantastisk traktor med høj brugsværdi og utrolig potent design. Kabinen er topmoderne, komforten er i særklasse og betjeningsfaciliteterne utroligt brugervenlige. Serie 7 traktorerne er ikke alene kraftfulde på marken, de er også utroligt smidige på landevejen og rundt om på gården.

SERIE 6 – DEUTZ-FAHR

SERIE 6 – MELLEMKLASSETRAKTORER TIL ALLE BEHOV
Deutz-Fahr Serie 6 er en meget modelrig serie. Her finder du traktorer fra 126 – 225 hk med 4- eller 6-cylindrede motorer og flere forskellige transmissionstyper, så Serie 6 dækker mange behov.

DEUTZ-FAHR SERIE 5

SERIE 5 – EN ”LILLE” TRAKTOR I Serie 5 finder du traktorer med udstyrspakker fra det helt enkle til avancerede, smalsporede traktorer med trinløs transmission og imponerende hydraulikudrustning. Kontakt os, hvis du har behov for en ”lille” traktor. Deutz-Fahr har mange muligheder at vælge imelle.

DEUTZ-FAHR AGROTRON SERIE 5 DV/DS/DF TTV, SMALSPOR

SMAL. TRINLØS. KOMFORTABEL. EFFEKTIV
Deutz-Fahr har udviklet en effektiv serie af trinløse smalspors-traktorer. Udgangspunktet har fra starten været at forene de større traktores tekniske fortrin i en mindre og smalsporet traktor. Det understreges af et ekstraordinært højt udstyrsniveau, som bl.a. omfatter en forbavsende rummelig 4-søjlet luksuskabine med fuldstændigt plant gulv, AC og luftsæde, 100 

produktfilm

Mejetærsker

C9300-serien

Mere end 100 års erfaring, loyale kunder og topydelse: arven og fremtiden for den eneste DEUTZ-FAHR C9000-serie. Fire modeller: C9305 TS, C9305 TSB, C9306 TS og C9306 TSB. 

C9000 Series

C9000-serien, der repræsenterer DEUTZ-FAHRs mange års erfaring med høst og dets vedvarende engagement i at udvikle nye teknologier, processer og maskiner, består af fire modeller: C9205 TS, C9205 TS B, C9206 TS og C9206 TS B

c7000/C6000-serien

Introduktion af en ny milepæl i udviklingen af ​​DEUTZ-FAHR-serien dedikeret til landbrug.
Vores store erfaring på området, kombineret med dialog med DEUTZ-FAHR 

produktfilm