Service

ET HØJT SERVICENIVEAU GIVE GLADE KUNDER

Vemas har siden starten i 1957 solgt og serviceret maskiner inden for have, park og vej. Indsigtsfuld rådgivning, et højt serviceniveau, dygtige, veluddannede montører og egne servicevogne er fundamentet for gode kunderelationer.

I Trekantområdet er vi den førende forhandler af have/park maskiner. Vores kunder er især kommuner, boligselskaber, anlægsgartnere, kirker og institutioner. Vi er et ungt team bestående af 21 medarbejdere, heraf 11 mand på værkstedet.

SERVICE OG REPARATIONER UDFØRES PÅ STEDET

Alle maskiner, der bruges professionelt, bliver slidte. Når en maskine skal have udskiftet sliddele eller går i stykker, rykker vores montører hurtigt ud til dig i vores servicevogne. Vi løser 70 ­ 80 % af alle reparationer og serviceopgaver på stedet, så du får minimal spildtid og hurtigt kan fortsætte arbejdet. Når opgaven kræver lift, kører vi maskinen til vores eget serviceværksted. Vi kan både hente og levere dine maskiner. I nødsituationer har vi låne­ og lejemaskiner.

VÆLG EN AUTORISERET FORHANDLER

Når du vælger Vemas, vælger du en autoriseret forhandler. Det betyder, at du bevarer garantien og får udskiftet sliddele med originale reservedele. Som autoriseret forhandler kan vi tilbyde produkt­, program­ og motoropdateringer, der optimerer maskinerne og giver større køreglæde.

DIN GARANTI FOR DRIFTSIKRE MASKINER

Vores medarbejdere er løbende på tekniske kurser, så de er helt opdaterede på den nyeste viden. De har naturligvis det rigtige værktøj, og de sørger for at dokumentationen ved udført service og reparation er i orden. Vi gennemfører alle lovpligtige eftersyn og hovedeftersyn og tilbyder brugerkurser, så dine medarbejdere kan udnytte maskinerne optimalt.

Vemas giver unikke fordele og ekstraordinær god service:

  • 6 servicevogne og lastbil med stor kran
  • Vi reparerer og servicerer alle former for maskiner
  • Vedligehold og reparationer på stedet eller på eget værksted
  • Låne- og lejemaskine når det brænder på
  • Vagtordning og udvidet vagtordning i højsæsonerne
  • Dag til dag levering fra eget stort reservedelslager
  • Vi efteruddanner løbende vores mekanikere
  • Vi gennemfører alle lovpligtige eftersyn
  • Produkt-, program- og motoropdateringer
  • Vi laver gerne tilbud ved større reparationer
Vemas service

HAR DU BRUG FOR SERVICE?

Kontakt os på Servicetelefon 76 40 55 40.

Uden for normal åbningstid kan værkstedet træffes mod gebyr, på 23 69 61 10

Book dit næste service her 

FÅ SERVICE AF FAGFOLK

Hans Aamand Hansen er værkstedsleder med ansvar for service såvel hjemme som ude hos vores kunder.

I sæsonerne er Hans naturligvis klar til at servicere dig uden for normal åbningstid.

Hans Aamand Hansen råder over 11 topmotiverede medarbejdere, som servicerer Deutz Fahr traktorer, mejetærskere, sprøjter pressere samt alle landbrugsmaskiner. Vi er blandt andet specialisrede i gyllevogne med SyreN anlæg, Hardi sprøjter og KUHN maskiner.

Værkfører Hans Aamand Hansen

VI ER OGSÅ KLAR TIL AT UDFØRE LOVPLIGTIGE EFTERSYN PÅ DIT MATERIEL

For til stadighed at kunne servicere for eksempel John Deere maskiner, Hardi sprøjter, elektronik, SyreN anlæg og Kuhn maskiner er vores medarbejdere løbende på relevante kurser.

Derfor kan du med fordel kontakte værkstedsleder Hans Aamand Hansen, når du ønsker forebyggende service eller reparation på 75 82 46 11 eller 76 40 14 38.

Lovpligtige service på dit udstyr

Hvilke maskiner skal have eftersyn?

Hvem kan udføre
et eftersyn ?

service-lovtekst-uddrag