Husqvarna CEORA pro

professionel græspleje Robot klipper på store arealer

CEORA

Husqvarna Logo
professionel græspleje på store arealer

Den næste generation af robotplæneklippere, CEORA™, er den ultimative løsning til alle fagfolk inden for grønne områder, der håndterer store græsarealer. Med systematisk klipning og virtuelle grænser bliver forvaltning af store græsområder nemmere end nogensinde før – samtidig med at der opnås enestående resultater.

Operationel leasing

Operationel leasing af professionelle Husqvarna-produkter til din virksomhed har aldrig været nemmere. En leasing på 2-5 år giver dig adgang til en lang række avancerede Husqvarna-produkter uden forudgående investeringer. Det omfatter også vores partnerskab, hvilket betyder, at vi er med dig hele vejen og arbejder sammen med dig for at nå dine forretningsmål.

Husqvarna CEORA™ 546 EPOS

Robotplæneklipper model med den ypperste ydeevne egnet til klipning af meget store
områder og med Husqvarna EPOS™ teknologi. Systematisk, høj-præcisions klipning
skræddersyet til optimeret fleksibilit inden for virtuelt afgrænsede områder. Kan klare
meget store områder

Husqvarna CEORA 544 Epos

Højtydende robotplæneklipper model til meget store områder med Husqvarna EPOS™ teknologi. Klipper autonomt og systematisk inden for virtuelt afgrænsede områder og giver mulighed for fleksibel og problemfri plænepleje. Leverer meget professionelle klipperesultater på sportsbaner eller i større anlægsområder. Klipper støjsvagt og med nul emissioner.

HUSQVARNA  RZ 43M 

En robotmodel med maksimal ydeevne til klipning af store arealer med Husqvarna  Leverer et professionelt resultat på græsplænen og fungerer lydløst og uden emissioner under brug. 
klippebordet kan vippes op i en 90 graders vinke så den er nem at rengøre 

HUSQVARNA EPOS Referencestation

Håndterer RTK-GNSS signalet mellem produktet og satelitter. Reference stationen kan håndtere flere enheder pr station. Arbejdsareal op til 500 meters radius.

Næste niveau af kommerciel græspleje

CEORA™ – systemet

CEORA™-robotplæneklipperen er et modulopbygget system, der giver dig mulighed for at vælge den kombination, der passer bedst til din drift. Et innovativt, opdelt design med en drivenhed og en frontenhed.

Næste niveau af kommerciel græspleje

CEORA™ er en selvstændig græsslåningsløsning, der ændrer verden inden for kommerciel græspleje. Denne banebrydende innovation er nem at bruge og har en meget stor områdekapacitet. Den er også støjsvag og emissionsfri, når den er i brug.

Arbejdsområder

Arbejdsområder defineres ved hjælp af virtuelle grænser, som eliminerer besværet med fysiske kabler, og gør det nemt at lufte og reparere græsset

EPOS™-referencestation

EPOS™-referencestation håndterer signaler mellem CEORA™ og satellitsystemet, hvilket muliggør en meget præcis satellitpositionering af produktett

Stay-out-zone

Indstilling af midlertidige eller permanente stay-out-zoner sikrer fleksibel zonestyring ved at instruere CEORA™ om at undgå klipning i bestemte områder

Klippefrekvens (gange/uge)

For at opnå optimal græslængde skal du bruge appen til at planlægge klippefrekvensen, som kan variere afhængigt af græsområdet

Bliv kontaktet

For demo eller tilbud Med Husqvarna CEORA