Hos Vemas har vi siden starten i 1957 solgt og serviceret maskiner inden Landbrug
Med stærke kende som Deutz Fhar Kuhn Rauch HARDI BREDAHL og meget meget mere

med et stærkt service backup har vi flere udekørnede montøren som står klar til at hjælpe dig

et højt serviceniveau, dygtige, veluddannede montører og egne servicevogne er fundamentet for gode kunderelationer.

I Trekantområdet er vi den førende forhandler af have/park maskiner. Vores kunder er især kommuner, boligselskaber, anlægsgartnere, kirker og institutioner. Vi er et ungt team bestående af 21 medarbejdere, heraf 11 mand på værkstedet.

VEMAS  – DIN GARANTI FOR ET GODT SAMARBEJDE
Hos Vemas er det vigtigt, at du som kunde får de maskiner og den vejledning, du har brug for.

MANGE MULIGHEDER
Hos Vemas er strategien at kunne tilbyde den rigtige løsning til den rigtige pris. Derfor har vi et meget bredt udvalg af maskiner i forskellige mærker, som tilgodeser lagt de fleste behov.

Med udgangspunkt i din situation giver vi gerne råd og vejledning om, hvad du kan er bedst tjent med at investere i.

Før en handel tilbyder vi at demonstrere maskinerne hos dig, så du kan prøve maskinerne, hvor du skal bruge dem. Vores maskindemonstrationer er uforpligtende. Hos Vemas sælger vi ikke kun maskiner. I vores butik har vi en langt række håndholdte produkter til skov, park og have sektoren og vi har et højnet fokus på batteri maskiner og andre grønne løsninger. Vi har reservedele til mange ting og kan i de fleste tilfælde skaffe alt fra dag til dag. På vores eget lager ligger der over 20.000 varenumre, som du kan hente i Vejle – eller som du kan bestille online døgnet rundt. Online er der langt flere varenumre. Når du køber online, får du det købte tilsendt direkte til din adresse.