Frontlæsser og redskab til frontlæsser

Frontlæsser

Quecke

Queker frontlæsser
Q-serien

Quicke Q-serien viser, at dygtige ingeniører virkelig gør en forskel. Fantastisk udsyn, optimerede arbejdsvinkler og at det er nemt at skifte redskab er bare noget af det. Dette sammen med den intilligente digitale løsning Q-companion, skaber den mest højfunktionelle og brugervenlige frontlæsser.

X-serien

Med X-serien giver vi dig endnu et førsteklasses alternativ til små og mellemstore traktorer. Denne serie af frontlæssere kombinerer design, ydeevne og økonomi på en unik måde – sådan at din vej til rentabilitet bliver så let som muligt..

C-serien

Førende design og ydeevne – fordelene ved Quicke er også tilgængelige til din kompakttraktor. Professionel standard der altid sikre din arbejdsdag, er lige så let og produktiv som muligt..

Redskaber

Quicke har et meget stort redskabs program som gælder alt fra minklæsser redskaber balle håntering og mget mere 

Mo implements Hauer

Hauer om inploments redkskaber til minilæsser og frontlæsser prisliste
Hauer XB Bionic II

Anvendelsen af konstruktionsprincipper med inspiration i naturen har
vist sit værd under hverdagens krævende arbejde. Den beskyttede
placering af de bevægelige komponenter inden for læssearmene forlænger levetiden og reducerer vedligeholdelses- og rengøringsarbejdet.

hauer POM-R

LET DESIGN
UNIVERSEL BRUG
POM-R lader intet tilbage at ønske med hensyn til rationalitet, ydeevne og universel anvendelighed. Profilen af ​​læssearmen lavet af finkornet stål er kendetegnet ved høj stabilitet, hydraulikledningerne er monteret beskyttet under læssearmen. Sammen med sit modulære hydrauliske ventilsystem er “POM-R” en pålidelig partner i mange år.

Redskaber til frontlæsser og minilæssere 

Mo har et stort udvalg af redskaber til frontlæsser minilæsser og maget andet kvalitetsudstyr 
se priser og meget andet i linket underneden