Egholms nye rotor-/multiklipper 1500 til City Ranger 2260.

Egholms nye rotor-/multiklipper 1500 er det nyeste skud på stammen i programmet af redskaber til City Ranger 2260.

Mere klip på mindre tid!
Egholm udvider programmet af redskaber til City Ranger 2260 med rotor-/multiklipper 1500.

Egholms nye rotor-/multiklipper 1500 til City Ranger 2260. Velplejede græsarealer ser godt ud og er attraktivt for såvel beboere som besøgende. Men tid og effektivitet er afgørende faktorer for kommunen, entreprenøren eller parkejeren, som er ansvarlig for vedligeholdelsen af de grønne områder. 

Med en arbejdsbredde på 1500 mm og en arbejdshastighed på op til 10 km/t kan du slå græs på rekordtid med den nye rotor-/multiklipper 1500. Det gælder uanset om græsset er blevet langt, groft eller vådt. Derudover er redskabet til City Ranger 2260 lavet af kvalitetsmaterialer, hvilket gør den til en robust og holdbar løsning.

Hydraulisk vippesystem for nem rengøring

Ved hjælp af City Ranger 2260’s hydrauliske system, Egholms nye rotor-/multiklipper 1500 til City Ranger 2260. kan klipperen vippes op for nem rengøring og vedligeholdelse – det første redskab i sin klasse, der har denne unikke funktion uden brug af værktøj. Og det tager kun få minutter at udskifte rotor-/multiklipperen til et andet redskab.

Egholm Klipper 1500 cm 2260

Rendyrket anvendelighed


Ved hjælp af maskinens hydrauliske system kan klippehøjden også justeres enkelt og præcist. Rotor-/multiklipper 1500 er udstyret med specialudviklede knive designet til at garantere et godt resultat og reducere både tids- og energiforbrug. Klipperens robusthed understreges ved dens robuste klippeskjold med forstærkede kanter.

City Ranger 2260 er med sin knækstyring, der gør den yderst manøvredygtig, bygget så den kan nå de smalleste steder og køre tæt på forhindringer. Desuden har du som fører frit udsyn over klipperen, mens du arbejder på plænen.